• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : 20 - رمضان - 1445
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024
3
محمدرضا محمدی

آشتی ملی با چه کسانی؟

  • کد خبر : 5550
  • 26 بهمن 1395 - 17:56
آشتی ملی با چه کسانی؟

امروز کمی دقیقتر به تحولات سیاسی کشور بنگریم، گرایش به حد اقل ها را، هم در اصولگرایان و هم در اصلاح طلبان می توانیم ببینیم که شاید این به آن معنا باشد که کم کم باید فاتحه ی اصولگرایی و اصلاح طلبی را بخوانیم و بقول مقام معظم رهبری شاخصه خود را انقلابی گری قرار دهیم.

 امروز شاهد این هستیم که عده ای از اصلاح طلبان رادیکال کلید واژه ای جدید، به با عنوان “آشتی ملی” اختراع کرده اند. حال، نکات متعددی را می توان از این رویکرد جدید برداشت کرد که یکی از این نکات این است که عده ای از اصلاح طلبان که دیگر در نظام جمهوری اسلامی برای خود جایگاهی نمی بینند، سعی دارند با حداقل گرایی در اهداف و آرمان هایشان، بصورتی انگل وار به حیات خود در سپهر سیاسی جمهوری اسلامی ادامه دهند.

مغالطه ی جالبی که در این طرح “آشتی ملی” وجود دارد این است که جوری القا می کند که گویی مردم با همدیگر قهرند که عده ای صلح طلب، سوپرمن وار باید بیایند و بین مردم صلح و آشتی برقرار سازند که این عده هم محمد خاتمی دار و دسته اش هستند، ولی این عده ی معدود باید بدانند که هیچ نقطه ی مشترکی بین آنها و ملت شریف و انقلابی ایران وجود ندارد؛ ولی با همه اینها باید هوشیار باشیم، چون افراد معدودی هم در کشور وجود دارند که به دنبال این هستند که منافع سیاسی خودشان را با دوقطبی سازی های مخرب در جامعه، محقق سازند.

متاسفانه عده این اغتشاشگر که حتی در سال ۸۸ مورد حمایت اصلاح طلبان هم نبودند، بعد از گذراندن دوران بلند مدت انزوایی که در ۹ دی ۸۸  به آنها تحمیل شد، امروز سعی دارند با حداقل گرایی در آرمان های تکفیری وار خود، بدون توبه و بازگشت از جنایاتشان در فتنه ی ۸۸، دوباره وارد سیستم تصمیم گیری و تصمیم سازی کشور شوند ولی مردم هرگز قتل عام جوانان با پرت کردن آنها از بالای پل کالج تهران، به آتش کشیدن مساجد، و توهین به بیرق حضرت سیدالشهدا(ع) در سال ۸۸ را فراموش نخواهند کرد.

حال، مسئله جایی جالب تر می شود که جناب روحانی هم می آید و در روز ۲۲ بهمن ماه سخن از آشتی ملی می زند و اینجاست که باید به ایشان بگوییم اگر نمی دانید، بدانید که چنین کلید واژه هایی در نظام های سیاسی مختلف در سراسر دنیا، از زبان عناصر اپوزیسیون هر نظام مطرح می شود، نه از زبان ریس حکومت!!!

علی ای حال اگر امروز کمی دقیقتر به تحولات سیاسی کشور بنگریم، گرایش به حد اقل ها را، هم در اصولگرایان و هم در اصلاح طلبان می توانیم ببینیم که شاید این به آن معنا باشد که کم کم باید فاتحه ی اصولگرایی و اصلاح طلبی را بخوانیم و بقول مقام معظم رهبری شاخصه خود را انقلابی گری قرار دهیم.

* دبیرسیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد

لینک کوتاه : https://news.mostaghel.ir/?p=5550

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از بررسی در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.